2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

DK: Kevesebb gyűlöletet és több tiszteletet a magyaroknak!

Felpörgött a menekültellenes gyűlöletkampány, a kormány a „nemzeti konzultáció” bukása után most már szégyenletes óriásplakátokkal hergelné az embereket. Ha igazak a hírek, akkor minden második bevándorlóra jut majd egy plakát, tekintve, hogy hazánknak mindössze 700 embert kellene befogadnia az EU kvótarendszere szerint és 333 plakát van készülőben.
Ha az uszítókampány valóban a közterekre kerül, azzal Orbán Viktor nem a bevándorlókat, nem a multikulturalizmust vagy Európát, csak és kizárólag a magyar embereket és Magyarországot alázza meg. Úgy tűnik, hogy Orbán Viktor szerint a magyarok primitív idegengyűlölők, akik egy kis hergeléssel bármikor kaphatóak számukra ismeretlen emberek elleni utálkozásra. Mert hát az ötvenezer forintot fizető közmunka, a háborús időkre emlékeztető kórházi állapotok és Európa legkorruptabb kormányának ámokfutása mégiscsak vonzóbb célpont a nyugat-európai gondtalanságnál, ha magyar nemzeti szalaggal van átkötve.

A Demokratikus Koalíció felszólítja Orbán Viktort, hogy tanúsítson több tiszteletet a magyarok felé! A magyar társadalom jelentős része köszöni szépen, de nem a 700 bevándorló, hanem a korrupt Orbán-kormány miatt fontolgatja a külföldre költözést. A DK szerint hazánknak kötelessége felülemelkednie félelmein és felelősséget vállalnia a menekülőkért és a többi EU-tagállamért. Az európai Magyarország nem épülhet bűnbakkeresésre és gyűlöletkeltésre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek