2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

DK: Junckerhez fordulunk Navracsics kijelentései miatt

Mint ismert, a veszprémi időközi országgyűlési választáson megbukott a kormányzati kétharmad. Navracsics Tibor, volt fideszes veszprémi országgyűlési képviselő, jelenlegi EU-biztos az eredmények ismeretében arról beszélt a Hír TV-ben, hogy a következő napokban meg fogják vizsgálni az eredményt, valamint szerinte új stratégiát kell alkalmazni.
Navracsics Tibor, az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa tehát pártpolitikai fejtegetésekben nyilvánítja ki elkötelezettségét a Fidesz maffiakormánya mellett. Navracsics Tibornak tudnia kellene, hogy EU-biztosi pozíciójának első napjától kezdve már nem a Fidesz pártérdekeinek kiszolgálása a feladata, hanem az európai közösség által rábízott ügyek pártpolitikától mentes feltétlen szolgálata.

A Demokratikus Koalíció megengedhetetlennek tartja, hogy Navracsics Tibor EU-biztosként hátat fordítson Európának és a Veszprémben elbukott Fidesz stratégiaalkotásával foglalkozzon. A DK Jean-Claude Junckerhez, az Európai Bizottság elnökéhez fordul Navracsics kijelentései miatt.

Molnár Csaba
EP-képviselő
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek