2021. 09. 19. vasárnap

Vilhelmina
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Jól kezdődik a hét! Járatkimaradások és órás késések a szolnoki vonalon a kormány hazug sikerpropagandája miatt

DK: Jól kezdődik a hét! Járatkimaradások és órás késések a szolnoki vonalon a kormány hazug sikerpropagandája miatt

Megint bosszankodással indul a hét a MÁV szolnoki szakaszán élőknek. Beszámolók szerint a Cegléd-Budapest vonalon hétfő reggel órás késésekkel közlekednek a vonatok, ráadásul még ezek sem a teljes szakaszon, csupán Kőbánya-Kispestig. Ami azért is nevetséges, mert néhány hete Homolya Róbert pont a következő állomáson, Kőbánya-Alsón mondta fel a kormány hurráoptimista hazugságait a hazai vasútközlekedés megújulásáról.

Az késések oka banális: mivel a munkálatokat nem fejezték be időben, a szerelvények csak egy vágányon közlekednek. Minderről csupán a legfontosabbakat, az utasokat felejtették el tájékoztatni.

A Demokratikus Koalíció követeli a teljesen alkalmatlan szakmai stáb elbocsátását!  Továbbá felszólítjuk a Fideszt, hogy fejezze be a hazudozást, és saját maga fényezése helyett inkább végre azokkal az ezrekkel törődjön, akik a minden alapot nélkülöző sikerpropaganda miatt hétfő reggel is elkéstek a munkából és az iskolából!

Barkóczi Balázs
szóvivő
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum