2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Jól kezdődik a hét! Járatkimaradások és órás késések a szolnoki vonalon a kormány hazug sikerpropagandája miatt

DK: Jól kezdődik a hét! Járatkimaradások és órás késések a szolnoki vonalon a kormány hazug sikerpropagandája miatt

Megint bosszankodással indul a hét a MÁV szolnoki szakaszán élőknek. Beszámolók szerint a Cegléd-Budapest vonalon hétfő reggel órás késésekkel közlekednek a vonatok, ráadásul még ezek sem a teljes szakaszon, csupán Kőbánya-Kispestig. Ami azért is nevetséges, mert néhány hete Homolya Róbert pont a következő állomáson, Kőbánya-Alsón mondta fel a kormány hurráoptimista hazugságait a hazai vasútközlekedés megújulásáról.

Az késések oka banális: mivel a munkálatokat nem fejezték be időben, a szerelvények csak egy vágányon közlekednek. Minderről csupán a legfontosabbakat, az utasokat felejtették el tájékoztatni.

A Demokratikus Koalíció követeli a teljesen alkalmatlan szakmai stáb elbocsátását!  Továbbá felszólítjuk a Fideszt, hogy fejezze be a hazudozást, és saját maga fényezése helyett inkább végre azokkal az ezrekkel törődjön, akik a minden alapot nélkülöző sikerpropaganda miatt hétfő reggel is elkéstek a munkából és az iskolából!

Barkóczi Balázs
szóvivő
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…