2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 407 HUF
1 GBP 480 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Itt a vége, Tarlós küldje vissza a “felújított” metrókocsikat az oroszoknak és nyújtsa be a lemondását

DK: Itt a vége, Tarlós küldje vissza a “felújított” metrókocsikat az oroszoknak és nyújtsa be a lemondását

A 3-as metró ma ismételten összeomlott, ma reggel műszaki hiba miatt a teljes vonalon nem járt Magyarország legforgalmasabb közlekedési eszköze. A felújított szerelvények előbb csak nem tudták kinyitni az ajtókat, aztán mindkét oldalon kinyíltak az ajtók, mára pedig kiderült, hogy az ajtók vésznyitója sem működik: az utasoknak kellett szétfeszíteniük az ajtókat, hogy le tudjanak szállni. Még szerencse, hogy nem egy lángoló metrószerelvényen jelentkezett a hiba.

A Demokratikus Koalíció szerint itt a vége, Tarlós Istvánnak fel kell bontania az oroszokkal kötött szerződést és be kell nyújtania a lemondását! A DK szerint a főpolgármester láthatóan alkalmatlan a feladata ellátására, a metrós kudarcsorozata már nem “csak” a budapestiek közlekedését, hanem a napi félmillió 3-as metrón utazó életét veszélyezteti. A DK szerint a Fővárosnak vissza kell küldenie a működésképtelen metrókocsikat Oroszországba, hiszen a 69 milliárd forintból felújíttatott metrók valójában annyit érnek, amennyit a MÉH telepen fizetnének értük fémhulladékként.

Gy. Németh Erzsébet
a DK fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…