2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 354 HUF
1 GBP 413 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Hozza nyilvánosságra a kormány, kinek adják oda az Unió 110 milliárdos munkahelyvédelmi támogatását!

DK: Hozza nyilvánosságra a kormány, kinek adják oda az Unió 110 milliárdos munkahelyvédelmi támogatását!

Tegnap az Európai Bizottság elnöke bejelentette, hogy Brüsszel újabb, 110 milliárd forintot küldött  a magyar munkahelyek védelmére. Ezzel az Európai Unió több mint 180 milliárd forintnyi munkahelymegtartó támogatást adott már Magyarországnak. Az Unió tehát segít, a válság alatt soha nem látott összeget szabadított fel annak érdekében, hogy megvédje a magyar munkahelyeket.

Már csak azt kellene látni, hogy Orbánék hogyan osztják el ezt a rengeteg pénzt. A Demokratikus Koalíció ezért felszólítja a kormányt, hogy hozzák nyilvánosságra, mikor, kinek, mennyi pénzt adnak oda. Átlátható, pontos, részletes elszámolást várunk annak érdekében, hogy ez a rengeteg pénz ne valamelyik Orbán-közeli oligarchánál kössön ki. Az Európai Unió soha nem látott összefogással segíti a tagállamokat, de ezt a pénzt nem Mészárosnak, Garancsinak és a többi NER-havernak küldik, hanem a magyar embereknek. Nem fogjuk hagyni, hogy a magyar vállalkozásoknak szánt uniós pénzből újra a milliárdos strómanok gazdagodjanak.

Dobrev Klára

az EP alelnöke, a DK EP-képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum