2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Hírt hamisít a Magyar Idők – A kormány retteg a népszavazás érvénytelenségétől

DK: Hírt hamisít a Magyar Idők – A kormány retteg a népszavazás érvénytelenségétől

Az állampárti Magyar Idők „A DK migránsokat költöztetne Miskolcra” című cikkben folytatta a kormányzati bérrettegést az álnépszavazási kampányban. A Fidesz annyira fél a vasárnapi álnépszavazás érvénytelenségétől, hogy a propagandaosztály bármilyen hírt meghamisíthat, akár soha el nem hangzott mondatokat adhat ellenzéki politikusok szájába.

Tompa Sándor, a DK miskolci szervezetének elnöke egyetlen szóval sem állította, hogy menekülteket fogadna be Miskolcon, a jobboldal migránsapokalipszissel riogató alternatív valóságát azonban nem zavarta ezen aprócska tény. A magyar jobboldal ma már olyan mélyre süllyedt a hírhamisítás bugyraiban, hogy arra Rákosi Mátyás is büszkén csettintene.

A Demokratikus Koalíció mindenkit figyelmeztet: a Magyar Idők gátlástalan hírhamisítása azt jelenti, hogy az Orbán-kormány nagyon fél a vasárnapi kudarctól. A DK szerint az ilyen gátlástalan hazudozás csak megerősítés azok számára, akik úgy gondolják: vasárnap távolmaradással utasítják el az Orbán-kormányt. Ha az EU-ellenes álnépszavazás érvénytelen lesz, az megkérdőjelezhetetlen kudarc lesz Orbán Viktor és a Fidesz számára.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…