2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 403 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Hiába hackelték meg a honlapját, Erzsébetváros önkormányzata mindent nyilvánosságra hoz

DK: Hiába hackelték meg a honlapját, Erzsébetváros önkormányzata mindent nyilvánosságra hoz

Megkezdte munkáját Erzsébetváros újonnan választott önkormányzata, és megkezdték munkájukat ellenfelei is.

Úgy döntöttünk, a nyilvánosság és átláthatóság jegyében az önkormányzat honlapjára kitesszük a leltárt: mit hagyott maga után a kilenc éves Fidesz-kormányzás. Tegnap már nyilvánossá is tettünk egy sor, a kerület előző, fideszes vezetése által kötött szerződést. A válasz nem is maradt el: délutánra kétszer is föltörték a honlapot és gyalázkodó feliratokat helyeztek el rajta, így kénytelenek voltunk azt leállítani.

Nem csoda, hogy a nyilvánosság egyeseket érzékenyen érintett. Tucatnyi ügyvédi irodának több száz millió forintot fizetett ki az önkormányzat – az egyiknek például csak 2018 januárja óta 260 milliót. A legnagyobb összegű szerződéseket egy honlapja szerint mindössze egy ügyvéddel és két ügyvédjelölttel dolgozó irodával kötötték – lehet tippelni, hogy őket fizették túl többszörösen, vagy csak álcaként szerepeltek és a megbízásokat rögtön továbbadták annak, aki a háttérben kívánt maradni. .

A polgároknak tudniuk kell, mire és mennyit költött a fideszes vezetés az ő pénzükből. A honlap helyreállítása után tehát folytatjuk a szerződések közzétételét, mindent tételesen nyilvánosságra fogunk hozni.

Niedermüller Péter

Erzsébetváros polgármestere

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum