2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Hány embert betegítenek meg azzal, hogy nem különítik el az igazoltan koronavírusos betegeket a teszteredményre váróktól?

DK: Hány embert betegítenek meg azzal, hogy nem különítik el az igazoltan koronavírusos betegeket a teszteredményre váróktól?

A Szent László Kórházban lévő egyik diák számolt be tapasztalatairól az Instagramon. Elmondása szerint nem különítik el az igazoltan koronavírusos betegeket azoktól, akik még csak a tesztjük eredményére várnak, sőt azt mondták az egyik igazoltan koronavírusos betegnek, hogy titkolja el a többiek elől tesztje pozitív eredményét.

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, ami a Szent László Kórház elkülönítőjén zajlik, az emberek élete nem játék! Ki a felelős azért, hogy koronavírus-gyanús, akár egészséges embereket zárnak össze igazoltan koronavírusos betegekkel? Hány embert fognak így megbetegíteni a koronavírus elleni harc jegyében? Miért nincs kapacitás a betegek elkülönítésére annak ellenére sem, hogy szinte egyik országban sem végeznek ilyen kevés koronavírus-tesztet? Mi lesz akkor, ha nem pár tucat tesztet kell majd elvégezni naponta, hanem több százat? Akit tesztelni fognak, az mind koronavírusos lesz az elkülönítés hiánya miatt?

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum