2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

DK: Hálatelt a szívünk a felcsúti stadion miatt

Vannak az emberek életében nagy pillanatok. Ez a mostani is olyan. Átadják a felcsúti Pancho Arénát. Az 1800 lelket számláló faluban a 3900 embert befogadni képes stadiont. Utoljára Ceausescu elvtárs idején történt meg, hogy a nemzetet vezető a saját szülőfalujába álmodik focipályát.
A Demokratikus Koalíció hálatelt szívvel gondol Orbán Viktorra, hogy a négymillió szegény, a megnőtt kórházi várólisták és a kivéreztetett felsőoktatás idején erre tudott költeni mintegy négymilliárd forintot. Annál is inkább büszkék vagyunk az új, az utánpótlást támogató létesítményre, mert U 18-as csapatunk alig két napja a jó nevű Gibraltár csapatával játszott 2-2-es eredményt. Nem szeretnénk, ha az örök fanyalgók megjegyeznék: Gibraltár még gólt sem igen rúgott senkinek, nemhogy döntetlent érő kettőt. A mi miniszterelnökünk igenis felelősen döntött, amikor beleöntötte a közpénzt saját kedvenc szórakozásába.

A DK bízik abban, hogy dalok, versek is születnek a stadion avatása kapcsán, nehogy a jelenkort az elvtársak hálátlansággal vádolhassák. Minket az sem zavar, hogy a csaló Schmitt Pál avatja a gyepet.
Most, hogy Kispesttől végképp el lehetett lopni Puskást, hiszünk abban, hogy a felcsúti pályán – a Mészáros és társa bőkezű támogatásával – mindig győzni fog a csapat.

Ha nem így lenne, akkor a „békemenet” a helyszínen vizsgáltassa felül a játékvezető tevékenységét.

Gréczy Zsolt szóvivő
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek