2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

DK: Feljelentjük az áfacsalás-tanulmány eltitkolóit!

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet tanulmánya szerint 2012-ben akár 1200 milliárd forint áfát is csalhattak csak a magyar élelmiszer-gazdaságban. A sertésáfa-csalással is kiemelten foglalkozó kutatást azért nem hozhatták nyilvánosságra, mert megtiltotta a Földművelésügyi Minisztérium.
Orbán bűnszövetkezete tehát egy kutatás letiltásával akarta eltitkolni a kormányzásuk alatt rekordokat döntögető áfacsalást. A tanulmány külön kiemeli, hogy a hazai sertéstermelésnek akár a fele is a feketegazdaságot növelheti. Ha ezt összevetjük azzal, hogy Orbán sertéstelepekkel lepte meg kedvenc milliárdos polgármesterét, Mészáros Lőrincet, világossá válik, miért titkolózott a kormány. A fideszes kevesek azért titkolóznak, hogy még több pénzt tudjanak ellopni a sokaktól.

A Demokratikus Koalíció feljelenti az áfacsalás-tanulmány eltitkolóit! A DK szerint az, aki döntött a kutatás eltitkolásáról, bűncselekményt követett el, aki pedig tudott a titkolózásról, az bűnsegédként vett részt benne. A DK által képviselt Sokak Magyarországa nem tűri, hogy a kevesek kisemmizzék, átverjék és elárulják az adófizető sokakat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…

További cikkek