2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

DK: Feljelentjük a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarát a félmilliárdos honlapja miatt

A kötelezően kamarai tagok alig 7%-ának részvételével „megválasztott” fideszes fiókintézet, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 471 millió forintot költött egy olyan honlap fejlesztésre, amely egy ingyenesen használható rendszerben készült. A sajtóban megszólalt, illetve általunk megkérdezett szakértők szerint egy ilyen honlap testreszabása reálisan nagyjából 1-2 millió forintba, maximum 10-20 millió forintba kerülne, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara mégis közel félmilliárdot költött rá.
Úgy tűnik, hogy a Fidesz közelében nem csak az állami termőföldek, hanem az állami pénzek is egyre könnyebben tűnnek el. Nem véletlenül titkolózik most az agárkamara arról, hogy valójában mire is költötték a 471 millió forint közpénzt, hiszen egyértelmű, hogy a honlap minimum tízszeresen lett túlárazva. A kérdés persze most is ugyanaz, mint mindig: ki járt jól a fideszes kevesek közül azzal, hogy sokszorosan fizettetett meg valamit a sokakkal?

A Demokratikus Koalíció feljelentést tesz a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara félmilliárdos honlap fejlesztése miatt. A DK szerint a kevesek kötelesek elszámolni a sokak pénzével, még abban az esetben is, ha a Fidesz nevű bűnszervezet tagjai. A DK továbbá választ vár Győrffy Balázs fideszes képviselőtől: kinek a bankszámláján landolt a félmilliárd forint?

Nagy-Huszein Tibor
Alelnök DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek