2021. 10. 19. kedd

Nándor
1 EUR 361 HUF
1 GBP 428 HUF

DK: Felesleges konzultálás helyett tanfolyamot ajánlunk

Deutsch Tamás azt nyilatkozta Balatonfüreden, hogy a Nemzeti Konzultáció az internet használatáról fog szólni, nem pedig az internetadóról, mert az nem lesz.A konzultáció tehát bizonyítottan csak és kizárólag a felesleges pénzköltést fogja szolgálni, hiszen annak apropója – az internetadó bevezetése – a kormány szerint nincs most tervben. Deutsch szerint a konzultációban azt akarják körüljárni, hogy hogyan tudnak minél szabadabban, minél többen és minél olcsóbban internetezni.

A Demokratikus Koalíció szerint ha a kormány vagy annak egyes tagjai esetleg nincsenek tisztában az internethasználat alapjaival, annak előnyeivel vagy működésével, akkor arra nem a komoly anyagi ráfordítást igénylő Nemzeti Konzultáció a legjobb megoldás. Az internethasználattal kapcsolatban ugyanis nagyszerű tanfolyamok és oktatási programok érhetőek el, nem kell a kormánynak minden internetezőt egyenként kikérdeznie annak fortélyairól.

A Demokratikus Koalíció eleve feleslegesnek tartja a Nemzeti Konzultációt, főleg így, hogy annak tárgya már nem az internetadó bevezetésének gyalázatos ötlete. A DK felszólítja a korrupt kormányt, hogy ne felesleges pénzszórásra használja az adófizetők nehezen megkeresett adóforintjait, hanem az olyan fontos ügyekre, mint például a korrupt adóhivatal átvilágítása!

Kakuk György
elnökségi tag DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ismét útjára indul a KSH országos középiskolai statisztikai csapatversenye A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a 2021/2022-es tanévben is megrend…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum