2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

DK: Felesleges konzultálás helyett tanfolyamot ajánlunk

Deutsch Tamás azt nyilatkozta Balatonfüreden, hogy a Nemzeti Konzultáció az internet használatáról fog szólni, nem pedig az internetadóról, mert az nem lesz.A konzultáció tehát bizonyítottan csak és kizárólag a felesleges pénzköltést fogja szolgálni, hiszen annak apropója – az internetadó bevezetése – a kormány szerint nincs most tervben. Deutsch szerint a konzultációban azt akarják körüljárni, hogy hogyan tudnak minél szabadabban, minél többen és minél olcsóbban internetezni.

A Demokratikus Koalíció szerint ha a kormány vagy annak egyes tagjai esetleg nincsenek tisztában az internethasználat alapjaival, annak előnyeivel vagy működésével, akkor arra nem a komoly anyagi ráfordítást igénylő Nemzeti Konzultáció a legjobb megoldás. Az internethasználattal kapcsolatban ugyanis nagyszerű tanfolyamok és oktatási programok érhetőek el, nem kell a kormánynak minden internetezőt egyenként kikérdeznie annak fortélyairól.

A Demokratikus Koalíció eleve feleslegesnek tartja a Nemzeti Konzultációt, főleg így, hogy annak tárgya már nem az internetadó bevezetésének gyalázatos ötlete. A DK felszólítja a korrupt kormányt, hogy ne felesleges pénzszórásra használja az adófizetők nehezen megkeresett adóforintjait, hanem az olyan fontos ügyekre, mint például a korrupt adóhivatal átvilágítása!

Kakuk György
elnökségi tag DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…