2022. 05. 23. hétfő

Dezső
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Fejezze be a kormány a gyermeket vállaló pedagógusok hátrányos megkülönböztetését!

DK: Fejezze be a kormány a gyermeket vállaló pedagógusok hátrányos megkülönböztetését!

A pedagógusoknak a pedagógus 2 fokozata lépéshez és a kicsit jobb fizetéshez 6 év szakmai gyakorlatot kell szerezniük.2019-től azonban már csak a 2013 után szerzett szakmai tapasztalat számít. Ez azt jelenti, hogy ha egy pedagógus gyermeket vállal és GYED-re megy, a kormány ezt úgy hálája meg, hogy megtagadja tőle az előrelépés lehetőségét, akkor is, ha korábban már sok évi szakmai tapasztalatot szerzett.
A Fidesz vizet prédikál és bort iszik: miközben úton-útfélen azt harsogja, hogy támogatja a gyermekvállalást és védi a családokat, megvonja az előrelépés lehetőségét azoktól, akik gyermeket vállalnak. Mi, európai magyarok határozottan elutasítjuk, hogy a kormány álságos módon hátrányos helyzetbe hozza a saját munkavállalóit, haotthon maradnak gyermekükkel.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy a kormány ismerje el és tisztelje a pedagógusok munkáját, és törvénymódosítást kezdeményezünk a pedagógusok jogainak védelmében.
Azért akarunk Európai Egyesült Államokat, hogy az hatékonyan védje a munkavállalókat, és garantálja azt, hogy a pályája során senkit ne érhessen hátrány azért, mert gyermeket vállal.

Arató Gergely
frakcióvezető-helyettes
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum