2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

DK: Fazekas államtitkár személyes sértettsége döntötte romba Kishantost?

Illés Zoltán, a Fidesz korábbi környezetvédelmi államtitkára azt nyilatkozta a Magyar Narancsnak, hogy azért nem hosszabbították meg a kishantosi ökológiai mintagazdaság földbérletét, mert Fazekas Sándor fölművelésügyi miniszter bosszút szeretett volna állni, amiért a kishantosiak Ángyán József mellé álltak.
A korrupt kormány képviselői ezek szerint nem csak akkor döntenek romba évtizedek óta törvényesen működő és sikeres vállalkozásokat, ha saját vagy barátaik anyagi érdekei úgy kívánják, hanem akkor is, ha személyes frusztrációikat szeretnék kiélni a rájuk ruházott hatalmat felhasználva. Ha Illés Zoltán szavai igazak, akkor Fazekas miniszter értékrendjében a magyar vidék érdekeit bőven megelőzi a kicsinyes pozícióharc, a maffiakormány berkein belüli gátlástalan előmenetel.

A Demokratikus Koalíció elfogadhatatlannak tartja, hogy a hatalom gőgös képviselői pillanatnyi felindultságukban bármit megtehetnek a becsületes magyar vállalkozásokkal. A DK hatalommal való visszaélés gyanújával feljelentést tesz Fazekas Sándor ellen, mert nem maradhat felelős nélkül egy 21 évig mintaszerűen működő vállalkozás személyes sértettségből adódó tudatos tönkretétele.

Nagy-Huszein Tibor
Alelnök
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek