2021. 10. 25. hétfő

Blanka, Bianka
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

DK: Extraprofitból offshore-lovag – Ki fogjuk vizsgálni Andy Vajna gazdagodását!

A hatalom segítségével adómentes kaszinómonopóliummal megajándékozott Andy Vajna lassan már a sokat látott, Rogánokon és Habonyokon megedződött jobboldali médiának is kezd sok lenni. A Heti Válasz tételesen sorolja fel a Fidesz filmügyi biztosának kétes üzleteit, végül megjegyezvén, hogy Andy Vajna komoly pénzeket menthet ki offshore vállalatokon keresztül.
A “nemzeti” kormány “nemzeti” oligarchája távoli offshore-szigeteken fekteti be a “nemzeti extraprofitot”, nehogy véletlenül nemzeti adóforintokká váljon a Fidesztől kapott pénzek töredéke. A jobboldali propagandabirodalom építésébe fogó Andy Vajnának bizonyára szégyenkeznie kell, hogy felesége húgának csak egy 100 milliós luxuslakást tudott venni a Rózsadombon, hiszen nála sokkal jobb “saját lábon állókat” is kitermelt már a “nemzet”.

A Demokratikus Koalíció szerint Andy Vajna semmiben sem különbözik Mészáros Lőrinctől, Garancsi Istvántól vagy a miniszterelnök vejétől – az Orbán Viktorhoz közel állók bármit megtehetnek, akár offshore-lovagként menthetik ki a hatalom által szerzett vagyonukat az adózás alól. Jobb helyeken ezt nevezik adómentes lopásnak.

A DK – ahogy minden Fidesz-prominens – a luxuséletet élő kaszinókirály Andy Vajna gazdagodását is ki fogja vizsgálni a kormányváltás után!

Vadai Ágnes
alelnök
Országgyűlési képviselő
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum