2022. 12. 9. péntek

Natália
1 EUR 418 HUF
1 GBP 484 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Erzsébetvárosban az országban egyedülálló módon a lakókkal egyeztetve tervezik a költségvetést

DK: Erzsébetvárosban az országban egyedülálló módon a lakókkal egyeztetve tervezik a költségvetést

Az erzsébetvárosi önkormányzat a február 19-i testületi ülésen elfogadott 2020-as kerületi költségvetés alapján – az országban egyedülálló módon – 106,5 millió forint elköltéséről a lakók közvetlen megkérdezésével, részvételi költségvetési tervezés keretében kíván dönteni.

A Demokratikus Koalíció kezdeményezése az országban egyedülálló, a lakókkal egyeztetve tervezik a költségvetést Erzsébetvárosban. Az előző, fideszes önkormányzat által szavazatvásárlásra fordított pénzekből létrehozott új alapról a DK-s polgármester által vezetett testület kikéri a VII. kerületiek véleményét, és rájuk bízza a döntést arról, hogy valójában mire van szükségük.

Mi, európai magyarok továbbra is a lakók érdekeit fogjuk képviselni, és azért dolgozunk, hogy Erzsébetváros Budapest legélhetőbb kerülete legyen.

 

Borka-Szász Tamás

A DK erzsébetvárosi frakcióvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Annak a diáknak, akinek a diákigazolványa október végén lejárt és nem tanul tovább, illetve nem helyezkedett el, és orvosi ellátásra más jogcímen sem …

További cikkek

Rablás egy üveg borért
A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez. Rablás bűntett elkövetésének me…