2021. 11. 30. kedd

András, Andor
1 EUR 366 HUF
1 GBP 429 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Erzsébetváros önkormányzata feljelentést tesz a volt kerületi vezetés felelőtlen pénzszórása miatt

DK: Erzsébetváros önkormányzata feljelentést tesz a volt kerületi vezetés felelőtlen pénzszórása miatt

Újabb csontvázak zuhantak ki a szekrényből Erzsébetváros önkormányzatánál. Mint kiderült, a volt fideszes kerületi vezetés 2019-ben kötött 43 millió forintos szerződést különböző cégekkel az Erzsébetváros kártya üzemeltetéséről. A pénzt már szerződéskötéskor kifizették, majd az önkormányzat csak a tavalyi évben közel 153 millió forintot költött el a kártya működtetésére. A Niedermüller Péter vezette önkormányzat már meg is tette a feljelentést csalást és hűtlen kezelés gyanúja miatt.

Az Erzsébet kártyával kapcsolatos pénzszórás újabb példája a fideszes önkormányzatok felelőtlen gazdálkodásának, a közpénzmilliók kontrollálatlan elsíbolásának. Mi, európai magyarok felháborítónak tartjuk, hogy a Fidesz úgy költi az adófizetők pénzét, mintha az a sajátja lenne. Ennek véget fogunk vetni! Nem csak Erzsébetvárosban, hanem mindenhol az országban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mezőkövesd több területe is megtisztulhat az illegális szemétlerakóktól Mezőkövesd Város Önkormányzatának nyertes pályázata révén. A település több be…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum