2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

DK: Elutasították az V. kerületi feljelentésünket

A Demokratikus Koalíció 2014. november 28-án hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett az V. kerületi önkormányzat által Giró-Szász András államtitkár érdekeltségének eladott Dorottya utcai ingatlan ügyében. A Blikk akkori információi szerint „százmilliókat nyerhettek Giró-Szász Andrásék a belvárosi ingatlanüzleten”.
A DK azért tett feljelentést, mert az ügyben fennállhat a hűtlen kezelés gyanúja, hiszen a Belváros-Lipótvárosi Önkormányzat – Rogán Antal akkori polgármester előterjesztésére – 25%-os kedvezménnyel adta el Giró-Szász András érdekeltségének a Dorottya utca 8. alatt található ingatlant.

A Nemzeti Nyomozó Iroda előbb feljelentés kiegészítést kért az ügyben, majd elutasította a feljelentésünket. A kiegészítés elrendelése tehát csak mézesmadzag volt a mérhetetlen korrupciót megrökönyödve figyelő magyar emberek számára.

A Demokratikus Koalíció mélységesen felháborítónak tartja, hogy a fideszes pártkatonák által megszállt igazságszolgáltatás továbbra is szemet huny Rogán Antal belvárosi ingatlanpanamája felett. A DK nem hajlandó elfogadni a kerületiek közös ingatlanvagyonának felelősségrevonás nélküli elherdálását, ezért felügyeleti panaszt nyújt be az ügyben!

Varju László
országgyűlési képviselő
elnökségi tag DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…