2021. 09. 22. szerda

Móric
1 EUR 355 HUF
1 GBP 413 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Elfogynak a rendőrök, ha nem emelkedik a fizetés – Az Orbán-kormánnyal romló közbiztonság vár az országra

DK: Elfogynak a rendőrök, ha nem emelkedik a fizetés – Az Orbán-kormánnyal romló közbiztonság vár az országra

A rendőrök 10%-a ma is másodállást vállal, hogy meg tudjon élni – derült ki az Országos Rendőrfőkapitányság a 24.hu közérdekű adatigénylésére adott válaszából. Márpedig ha a hivatalos adatokban szereplő, engedélyezett másodállások aránya ilyen magas, akkor a baj a valóságban még nagyobb lehet. Az a kormány, amely rendről és közbiztonságról papol, valójában ugyanannyira tartja ezeket fontosnak, mint az egészségügyünket, az oktatásunkat vagy a nyugdíjunkat; semennyire.

A Demokratikus Koalíció szerint elfogynak a rendőrök, ha nem emelkedik belátható időn belül a rendőri fizetés. A DK szerint a kormánynak fel kell hagynia a hasraütés-szerűen behazudott, soha meg nem történt “béremelések” cinikus emlegetésével és a valóságban kell emelnie a rendőri fizetéseket – ahogy az orvosokét, ápolókét, tűzoltókét, mentősökét, tanárokét is! Ha ez nem történik meg, akkor a közbiztonság drámai romlásával fog szembenézni az ország.

Vadai Ágnes
országgyűlési képviselő, a honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárában 2021. szeptember 24-én, pénteken 16 órától rendezik meg a nyelve…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum