2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

DK: Deutsch Tamás tökéletes jelképe a nemzeti konzultáció komolyságának

Az internetadó ügyében látványos vereséget szenvedő Orbán Viktor nemzeti konzultációt hirdetett, jelezvén, hogy nem mond le az internetadó bevezetéséről. Eszerint sem a miniszterelnök, sem a Fidesz nem hajlandó igazán tudomást venni azokról a tízezrekről, akik a fővárosban és vidéken egyaránt kifejezték ellenvéleményüket, megtartva a valódi Nemzeti Konzultációt. A Fidesz az álkonzultálással csak időt szeretne nyerni a kedélyek lecsillapodásáig. Ráadásul ahogy a korrupt Orbán-kormány minden állami megrendelése irreális mértékű közpénzt emésztett fel, bizonyára a nemzeti konzultáció lebonyolítása sem lesz ez alól kivétel. Akik a 2015 januárjában esedékes konzultáció komolyságát elsőre esetleg nem vitatták, azoknak tökéletes választ adott a kormány Deutsch Tamás felkérésével a konzultáció lebonyolítására.

A Demokratikus Koalíció szerint egy komolytalan álkonzultáció levezénylése testhezálló feladat egy olyan politikusnak, aki legfőképp humorosnak szánt, ám annál botrányosabb twitterbejegyzéseivel kíván hozzájárulni országa kormányzásához. A DK szerint a Fidesz szabadságharcának online szablyájaként működő Deutsch a legmegfelelőbb ember a nemzeti konzultáció komolytalanságának jelképezéséhez.

Kakuk György
Elnökségi tag DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…