2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Csak a tanárok megalázására alkalmas, hogy oklevéllel díjaznák a legjobb tanmeneteket

DK: Csak a tanárok megalázására alkalmas, hogy oklevéllel díjaznák a legjobb tanmeneteket

Amikor a Fidesz a saját politikusait, minisztériumi dolgozóit jutalmazza, rendre milliós jutalmakat osztanak ki – így történt ez tavaly év végén a propagandaminisztériumnál, a Miniszterelnöki Kormányirodánál, a Pénzügyminisztériumnál vagy az agrárminisztériumnál is. Ha azonban a tanárokat kellene díjazni, akkor egészen más a helyzet: az EMMI olyan pályázatot írt ki, amelyben a legjobb tanmenetet benyújtó tanárok “elismerő oklevelet” nyerhetnek.

A Demokratikus Koalíció szerint csak a tanárok megalázására alkalmas, hogy az EMMI oklevéllel díjazná a legjobb tanmenettel pályázó, amúgy is alulfizetett tanárokat! A DK szerint a tanárokat nem oklevelekkel és plecsnikkel kell elismerni, hanem tisztességes fizetéssel és a tananyag korszerűsítésével! Fel kellene fogni végre, hogy a nemzet jövője éppen az ő kezük alatt művelődik, és nagyban múlik rajtuk is, hogy mire lesznek képesek a jövő, most még iskolapadban ülő európai magyar polgárai. A tanárok, pedagógusok sokkal fontosabbak azoknál a fideszes pártkatonáknál, akiktől a kormány bezzeg soha nem sajnálja a milliós jutalmakat.

Arató Gergely

A DK frakcióvezető-helyettese, elnökségi tagja, oktatási szakpolitikusa

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…