2022. 06. 26. vasárnap

János, Pál
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Busz, vonat és járható közút nem lesz, de repülőtér igen a fideszes magángépeknek

DK: Busz, vonat és járható közút nem lesz, de repülőtér igen a fideszes magángépeknek

Miután a kormány egyszerre kezdett a MÁV és a VOLÁN járatainak országos ritkításába, tegnap bejelentették, hogy szeretnék, ha minden nagyobb város elérhető lenne legalább kisrepülőgéppel, ezért repülőtér-fejlesztési terveket várnak a városoktól. Nem baj, hogy a közutak évről-évre egyre rosszabb állapotban vannak, nem baj, hogy egyre kevesebb busz és vonat fog járni az országban, a fideszes nagyuraknak akkor is leszállópálya kell. Elvégre – ahogy a fideszes véleményvezérek mondták Rogán Antal helikopterezése után – minden középosztálybeli megengedheti magának a helikoptert, ezentúl ez nyilván érvényes lesz a kisrepülőgépre is.

A Demokratikus Koalíció szerint a bejelentett repülőtér-fejlesztési terv a kormányzati urizálás és pofátlanság különös elegye. A DK szerint a fideszes nagyurak már titkolózás nélkül építik át az országot a nép érdekei helyett a saját igényeik szerint: busz, vonat és járható közút nem lesz, de a fideszes magángépek minden magyar városban le tudnak majd szállni. Az sem gond, hogy Európában a klímavédelmi célok miatt éppen most szüntetik meg a rövidtávú repülést, elvégre nehogy már szegényes luxusterepjárók hátsó ülésén kelljen átvészelnie a belföldi utakat a fideszes milliárdosoknak. A DK szerint ez az ország már nem a magyaroknak, hanem az urizáló fideszes politikusoknak és oligarcháknak épül.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum