2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

DK: Brutális várólisták az egészségügyben

DK: Brutális várólisták az egészségügyben – Az európai magyarok európai megoldást sürgetnek!
A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő adatai alapján akár fél évet is kell várnia a betegeknek egy-egy beavatkozásra. Transzkatéteres szívbillentyű beültetésre például 606 napot is várhatnak  a páciensek. De több, mint két hónapot kell arra is várni, hogy a beteg bejusson egyáltalán a kardiológiai szakrendelésre, és egy hónap felett van a várakozás már a bőrgyógyászati, vagy szemészeti szakrendelőkben is, a helyzet pedig folyamatosan romlik.

A Demokratikus Koalíció európai megoldásokat és változást sürget az egészségügyben. Mi, európai magyarok is megérdemeljük azt a színvonalú ellátást, a jól felszerelt kórházakat, amik a Nyugat-Európában élőknek járnak. Mi, valódi hazafiak úgy gondoljuk, sokkal kifizetődőbb a kórházakra költeni az uniós forrásokat és az adófizetők pénzét, mint kacsalábon forgó vadászkastélyt venni, vagy fűthető gyepet létesíteni a házistadionokban – ahogy ez a fideszeseknél szokás.

Dr. László Imre
országgyűlési képviselő, egészségügyi szakpolitikus, volt kórházigazgató
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum