2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

DK: Botrány Felcsúton! – Nem megy el a kisvasút Orbán lányának ajtajáig

Miután kiderült, hogy a miniszterelnök lánya a Bicske melletti Tükröspusztára költözik, ma bejelentették: Bicskéig fog elmenni a felcsúti kisvasút. Az Európai Unió által korábban már vizsgált beruházás bővítése most kizárólag a magyar adófizetők pénzén valósul meg, az emberek fejenként 900 forinttal járulnak hozzá az Orbán-család boldogságához.
A „saját lábhoz” járó saját kisvasút azonban – bizonyára tervezési hibák miatt – nem fog elmenni a Tiborcz Lovas Klub bejáratáig. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi áll a felháborító mulasztás mögött, elvégre a miniszterelnök lánya mégiscsak megérdemelné, hogy a saját kertjében végződjön az édesapja kertjében lévő stadionhoz vezető kisvasút. A hibát remélhetőleg mihamarabb kijavítják, hiszen ha a miniszterelnök lánya ezen megsértődve esetleg Svájcba költözne, az éves GDP-nk is rámenne a Felcsútot és Svájcot összekötő kisvasútra.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a felcsúti kisvasút nem megy el a miniszterelnök lányának ajtajáig, csak városáig. A DK szerint a tanárok, orvosok nem azért gürcölnek méltatlan fizetésekért, hogy a miniszterelnök lányának a saját lábán kelljen gyalogolnia a közpénzből épült kisvasúttól az otthona ajtajáig. A DK követeli, hogy hosszabbítsák meg a felcsúti kisvasút nyomvonalát a miniszterelnök lányának ajtajáig!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…