2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

DK: Bosszúból beolvasztják a Kardiológiai Intézetet

Az Orbán-kormány folytatja a magyar egészségügy szétzilálását. Pár héttel azután, hogy kiderült, nem rendelkezik CT-berendezéssel a Kardiológiai Intézet, kezdeményezték a szívbetegek ellátási központjának közkórházba történő szervezését. Balog Zoltán embertelen miniszternek hirtelen fontos lett egy mammut intézmény létrehozása, a Kardiológiai Intézet főigazgatója nyugdíjba kerül.
Ez a bosszúból született döntés túl azon, hogy mélyen erkölcstelen, tökéletesen jelzi, hogy az Orbán-kormánynak nincs koncepciója az általa okozott egészségügyi válság kezelésére. Nem lehet, hogy a sebtében kitalált Dél-pesti Centrum hogyan viszonyul az újbudai, ugyancsak botrányos “szuperkórházhoz.”

Káosz, fejetlenség és morális vállalhatatlan döntések jellemzik az önálló tárca hiányában magára hagyott egészségügyet. Nem csoda, hogy az ágazat dolgozói inkább külföldön akarják gyakorolni hivatásukat.

Dr. László Imre, elnökségi tag, DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek