2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 399 HUF
1 GBP 472 HUF

DK: Bátran NŐ!

Megalakult a Bátran NŐ! A Demokratikus Koalíció női közössége.

2013. október 6-án megalakult a Bátran NŐ! Úgy gondoljuk fontos  megmutatni mennyiféle női sors van Magyarországon, és biztatnunk kell a nőket, vállalják bátran azt ahogyan Ők NŐK. Anyaként, szingliként, elváltként, feleségként, háziasszonyként vagy cégvezetőként. Elegünk van abból, hogy a jelenlegi hatalom, különösen annak férfi tagjai képmutató módon meg akarják szabni, hogy mitől nő a nő. A konyhába, a szülőszobába akarnak bennünket kényszeríteni. Ezek a férfiak a női karrier választást lenézik, de azt is, ha nem szülünk vagy éppen nem eleget, azt is ha elválunk és azt is, ha jó anyaként és jó feleségként nem vagyunk jó keresztények is. Másodrendű állampolgároknak tekintenek bennünket.

A Bátran NŐ!-t Mi, a Demokratikus Koalíció hölgytagjai kizárólag az ostobaság ellen hoztuk létre. Közösségünket kinyitjuk mindazok felé, akik bátran vállalják, hogy sokszínű ország kell, benne sokszínű nőkkel.

A megalakulásunkkal egy időben elindítottuk Facebook oldalunkat is.

Az alábbi e-mail címen várjuk a csatlakozni kívánó hölgytársaink jelentkezését: batranno@gmail.com

Vadai Ágnes, Buzás Anna, Gálvölgyi Dorka, Wirsching Viktória

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…

További cikkek