2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

DK: Bátorító volt a tüntetés

Felemelő közéleti, közösségi teljesítmény, élmény volt a tegnapi tüntetés. A demonstráció bátorítást adott demokraták százezreinek, hogy van esély és remény arra, hogy a Orbán-rezsim megbukjon, és Magyarország újra Európához, a szabadság és a demokrácia közösségéhez tartozzon.
Örömteli és biztató fejlemény, hogy a százezres tömegben feltűnt egy új generáció, amely most először gondolta úgy, hogy ilyen módon is részt vállal a közügyek képviseletében.
A Demokratikus Koalíció – amely a tüntetésen való részvételre buzdított – szimpátiával figyeli a civil kezdeményezést. A DK ezekben a napokban az uniós és amerikai diplomáciai kar, valamint a külföldi újságírók tájékoztatásával igyekszik a tüntetők hangját tovább erősíteni.

Mivel a korrupt kormány és vezetője továbbra sem mondott le a tudást és a véleménynyilvánítás szabadságát korlátozó internetadó bevezetéséről, tovább folytatja az ország kifosztását, sőt, már alig rejtegetett célja lett Magyarország kiléptetése az Európai Unióból, a következő hetekben, hónapokban fokozni kell a nyomást az Orbán-rezsimre.

Demokratikus Koalíció elnöksége

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek