2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Azonnali magyarázatot követelünk Varga Judittól! – Nem a fideszes milliárdosokat kellene családtámogatással segíteni!

DK: Azonnali magyarázatot követelünk Varga Judittól! – Nem a fideszes milliárdosokat kellene családtámogatással segíteni!

Miután pár éve 10 milliós CSOK-támogatásból újította fel balatoni nyaralóját Varga Judit igazságügyi miniszter, most 200 millió forintért vett meg egyből 4 budai ingatlant is. Az igazságügyi miniszter – miután az adófizetők pénzéből kapott támogatást a balatoni házára – mindössze 8 millió forintos önrészre kapott 192 millió forint hitelt. Miközben tehát a családtámogatások nem emelkednek, a lakhatási válság pedig egyre több becsületes magyar családot taszít bizonytalanságba, a fideszes milliárdosok nyakra-főre vesznek fel kedvezményes állami hiteleket és vissza nem térítendő támogatásokat az adófizetők zsebéből.

A Demokratikus Koalíció azonnali magyarázatot követel Varga Judittól! Miért vett fel 10 millió forintos támogatást közpénzből, ha közben megengedheti magának, hogy 4 budai ingatlant, gyakorlatilag egy teljes társasházat megvásároljon egyik napról a másikra? Szerinte mi, magyarok azért fizetjük Európa legmagasabb adóit, hogy a közös pénzünkből aztán fideszes milliárdosok váljanak ingatlanmágnássá? A DK szerint a pánikkormány fékezhetetlen lopásvágya és az ezzel járó morális és gazdasági válság a legfőbb oka annak, hogy a magyarok nem tudnak egyről a kettőre jutni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek