2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Azonnali magyarázatot követelünk Varga Judittól! – Nem a fideszes milliárdosokat kellene családtámogatással segíteni!

DK: Azonnali magyarázatot követelünk Varga Judittól! – Nem a fideszes milliárdosokat kellene családtámogatással segíteni!

Miután pár éve 10 milliós CSOK-támogatásból újította fel balatoni nyaralóját Varga Judit igazságügyi miniszter, most 200 millió forintért vett meg egyből 4 budai ingatlant is. Az igazságügyi miniszter – miután az adófizetők pénzéből kapott támogatást a balatoni házára – mindössze 8 millió forintos önrészre kapott 192 millió forint hitelt. Miközben tehát a családtámogatások nem emelkednek, a lakhatási válság pedig egyre több becsületes magyar családot taszít bizonytalanságba, a fideszes milliárdosok nyakra-főre vesznek fel kedvezményes állami hiteleket és vissza nem térítendő támogatásokat az adófizetők zsebéből.

A Demokratikus Koalíció azonnali magyarázatot követel Varga Judittól! Miért vett fel 10 millió forintos támogatást közpénzből, ha közben megengedheti magának, hogy 4 budai ingatlant, gyakorlatilag egy teljes társasházat megvásároljon egyik napról a másikra? Szerinte mi, magyarok azért fizetjük Európa legmagasabb adóit, hogy a közös pénzünkből aztán fideszes milliárdosok váljanak ingatlanmágnássá? A DK szerint a pánikkormány fékezhetetlen lopásvágya és az ezzel járó morális és gazdasági válság a legfőbb oka annak, hogy a magyarok nem tudnak egyről a kettőre jutni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum