2021. 10. 16. szombat

Gál
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

DK: Az ukrán nyugdíjasok is kapnak nyugdijpremiumot a kormánytól?

Orbán Viktor prémiumnak címkézve adja vissza a nyugdíjasoknak a tőlük ellopott pénz egy részét. Orbán újra becsapja a nyugdíjasokat, így a magyar emberek nyugdíjai jövőre reálértéken folyamatosan csökkenni fognak.
Bemutattuk már azt is, hogyan működik a Fidesz ukrán szavazatvásárlása: több ezer ukrán szerzett fiktív bejelentett lakcímet, hogy 300 ezer forintos nyugdíjat kapjanak.
A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy Orbán Viktor idén is csökkenti a magyar nyugdíjak értékét, miközben nem hajlandó felmondani azt az egyezményt, ami miatt 300 ezres nyugdíjat kell kifizetni ukrán állampolgároknak. Ez nem csupán egy állampolgársági és választási csalás. Orbán Viktor a magyar nyugdíjasok zsebéből veszi ki a pénzt, hogy Magyarországon soha nem élő, nem dolgozó, nem adózó, sőt magyarul sem beszélő ukránok ezreinek fizessen 300 ezres nyugdíjakat.

Kíváncsiak vagyunk, hogy az ukrán nyugdíjasok is részesülnek-e a beígért nyugdíjprémiumból?

A DK nem hagyja, hogy a magyarok fizessék az ukránok nyugdíját! Írásbeli kérdéssel fordulunk a kormányhoz, és felszólítjuk a kormányt, hogy mondja fel az ukrán nyugdíjcsalást lehetővé tevő egyezményt!

Rónai Sándor
a DK szóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum