2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Az orbáni Magyarországon minden napra jut áremelés – Elszabadultak a benzinárak is

DK: Az orbáni Magyarországon minden napra jut áremelés – Elszabadultak a benzinárak is

A decemberben elszabadult infláció hatalmas drágulásokat eredményezett. Az üzemanyagárak is elszabadultak, amit a magyarok erősen megéreznek a mindennapokban. Az emelkedő üzemanyagárak ugyanis hatással vannak az élelmiszerárakra is, így nem csupán a tankolásnál, hanem a bevásárlásnál is egyre nehezebb helyzetbe kerülnek a magyarok.

A Demokratikus Koalíció a kormány abszolút kudarcának tartja a folyamatos áremelkedéseket. Olyan hétköznapi dolgok számítanak ma már luxusnak, mint egy szimpla tankolás. Mi, európai magyarok szégyennek tartjuk, hogy a kormány alkalmatlansága ilyen kiszolgáltatott helyzetbe sodorta magyar családok százezreit, hogy az elszabaduló árak miatt hónapról hónapra éljenek, miközben Európa más országai fénysebességgel húznak el Magyarország mellett. A Fidesz 2010 előtt előszeretettel ismételgette a jövedéki adó csökkentését megoldásként. Esetleg megfogadhatnák a saját tanácsukat most, amikor sokkal magasabb a benzin ára, mint kormányra kerülésük előtt volt.

Molnár Csaba

A DK ügyvezető alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum