2022. 11. 29. kedd

Taksony
1 EUR 409 HUF
1 GBP 472 HUF

DK: Az Orbán-kormány a szociális dolgozókat is megfigyeltetné

Hiába hazudta az Emberi Erőforrás Minisztériuma, hogy „adminisztrációs hiba” volt, amikor kiment egy levél az egészségügyi dolgozóknak, amely arról szólt, hogy az Orbán-kormány megfigyeltetheti őket, itt az újabb lebukás!

Most az Emmi parancsára a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság küldött szét egy levelet az összes intézményének, amelyben közlik: „megbízhatósági vizsgálat” alá vethető minden dolgozójuk. Ráadásul mindenkinek írásbeli engedélyt is adnia kell arra, hogy őt megfigyelhessék.

A sötét diktatúrákat idéző újabb levél egyértelmű bizonyíték arra, hogy az Orbán-kormány egyrészt retteg a magyar állampolgároktól, másrészt még erősebb félelmet akar gerjeszteni az amúgy is megfélemlített országban.

A Demokratikus Koalíció azonnali magyarázatot követel a kormánytól. Követeljük, hogy fejezzék be az emberek megfigyelését, ne állítsák fel újra a III/III-as ügyosztályt, a hatalmukat így sem tudják majd megtartani.

Czeglédy Csaba

A DK Vas megye 1. választókerületi országgyűlési képviselőjelöltje

 

Czeglédy Csaba Facebook-posztja és a bizonyítékként szolgáló levél az alábbi linken érhető el:

https://www.facebook.com/dr.czegledycsaba/photos/a.365568880667292/880197405871101/

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tömény árverés a NAV-nál
Az igazán bátrak a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) vesznek alkoholt, például Merész barackot, Bükki vegyesgyümölcsöt, Avasi Keserűt, esetleg Hat k…