2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Ausztriában a magyar lett a “migráns” – Bekérettük már az osztrák nagykövetet a magyarok családi pótlékának csökkentése miatt?

DK: Ausztriában a magyar lett a “migráns” – Bekérettük már az osztrák nagykövetet a magyarok családi pótlékának csökkentése miatt?

Az osztrák kormány csökkentette az Ausztriában élő magyarok családi pótlékát. Orbán Viktor szövetségesei ráadásul muszlim embereket raktak az intézkedésről szóló új kampányuk plakátjaira, pedig nyilvánvaló, hogy az leginkább az ott élő magyarokat sújtja.
A Demokratikus Koalíció választ vár a kormánytól: bekérettük már az osztrák nagykövetet az Ausztriában élő magyarok családi pótlékának csökkentése miatt? És amiatt, hogy az osztrák kormány az ott élő magyarokat tekinti “migránsnak”? Vagy az Orbán-kormány most épp ideológiai okokból árulja el a magyarokat, ezért egyetlen pisszenést sem hallatt, amikor a migránsellenes hisztériát a határ túloldalán a magyarok ellen használják?

Szégyen.

Ara-Kovács Attila
külügyi kabinetvezető

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum