2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Ausztriában a magyar lett a “migráns” – Bekérettük már az osztrák nagykövetet a magyarok családi pótlékának csökkentése miatt?

DK: Ausztriában a magyar lett a “migráns” – Bekérettük már az osztrák nagykövetet a magyarok családi pótlékának csökkentése miatt?

Az osztrák kormány csökkentette az Ausztriában élő magyarok családi pótlékát. Orbán Viktor szövetségesei ráadásul muszlim embereket raktak az intézkedésről szóló új kampányuk plakátjaira, pedig nyilvánvaló, hogy az leginkább az ott élő magyarokat sújtja.
A Demokratikus Koalíció választ vár a kormánytól: bekérettük már az osztrák nagykövetet az Ausztriában élő magyarok családi pótlékának csökkentése miatt? És amiatt, hogy az osztrák kormány az ott élő magyarokat tekinti “migránsnak”? Vagy az Orbán-kormány most épp ideológiai okokból árulja el a magyarokat, ezért egyetlen pisszenést sem hallatt, amikor a migránsellenes hisztériát a határ túloldalán a magyarok ellen használják?

Szégyen.

Ara-Kovács Attila
külügyi kabinetvezető

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…