2022. 08. 18. csütörtök

Ilona
1 EUR 404 HUF
1 GBP 480 HUF

DK: Andy Vajna a feleségéhez juttatja a közpénzeket

Andy Vajna feleségének cége válogathatja a statisztákat egy olyan filmhez, amelyet az Andy Vajna által vezetett Filmalap egymilliárd forinttal támogat. A frissen gründolt cég így rövid úton közpénzekhez juttathatja a kormánybiztos feleségét, aki a hírek szerint az időjárásjelentést is vezetheti Vajna állami hitelből megvett kereskedelmi tévéjében.
A fideszes kevesek tehát minden alkalmat megragadnak, hogy a hatalmukat magánvagyonuk növelésére használják: előbb adó- és konkurenciamentes kaszinóbirodalommal, majd „saját” TV-vel, és persze a filmalap közpénzeinek eltüntetésével. A fideszes kevesek országában nem számít sem a tehetség, sem a szorgalom, csak és kizárólag a fideszes tagság.
A Demokratikus Koalíció szerint a Sokak Magyarországának egyesével kell majd kivizsgálnia az összes olyan ügyet, amelyben a fideszes kevesek a saját rokonaiknak és családjuknak juttattak közpénzeket. A DK szerint Orbán bűnszövetkezetének a bukása után Andy Vajnának és feleségének is el kell majd számolniuk a most elhappolt közvagyonnal.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek