2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

DK: Állatáldozatokat szed a fideszes földmutyi

Több tucat hortobágyi gazda nem tud legeltetni, mert az általuk sok éven át bérelt legelőket elvette tőlük a hatalom, és saját famulusainak adta. Ők többnyire nem tartanak állatot, leginkább csak az uniós támogatás megszerzése volt a céljuk, amit a hatalom közreműködésével el is értek. A miniszterelnök a választás előtt vizsgálatot ígért és talán indított is, de annak eredményét a nyilvánosság csak abból érthette meg, hogy a hortobágyi állattartó gazdák legelő nélkül maradtak. Ha nincs hol legeltetni, akár 40.000 anyajuh és közel 5.000 marha elpusztulhat. Ez arra utal, hogy a miniszterelnök szerint ez így van rendjén.

A Fidesz-KDNP maffiakormánya számára semmi sem szent, ha saját híveit kell indokolhatatlan előnybe hozni, nincs tekintettel több tucat család megélhetésére, sok ezer állat pusztulására sem.

A DK sokadszor emeli fel a hangját a sötét földmutyik ellen, de mindhiába. Fazekas miniszter sorozatban bizonyítja teljes alkalmatlanságát a mezőgazdaság állami irányítására, amit nyilván már Orbán Viktor is érzékel, hiszen ezévtől szinte minden érdemi hatáskörét átadta Lázár Jánosnak.

Nagy-Huszein Tibor
alelnök DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…