2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 403 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: ALIG EMELKEDETT A BÖLCSŐDEI ELLÁTÁS – A DK NÖVELNI FOGJA A BÖLCSŐDEI FÉRŐHELYEK SZÁMÁT

DK: ALIG EMELKEDETT A BÖLCSŐDEI ELLÁTÁS – A DK NÖVELNI FOGJA A BÖLCSŐDEI FÉRŐHELYEK SZÁMÁT

Tudjuk, hogy a kormány családtámoqatás címén csak a jómódúakat kívánja támogatni, hiszen az így meghirdetett kedvezmények legtöbbjét teljes egészében, vagy akár csak részben csak ők képesek igénybe venni. Az alacsonyabb jövedelműek támogatási formáit a kormány tíz éve töretlen következetességgel értékteleníti el. A kevés, mindenki számára elérhető intézkedések egyikeként a kormány a bölcsődei férőhelyek számának radikális bővítését ígérte. Mit ad Isten, valahogy pont ebből az ígéretből nem lett szinte semmi! A magyar települések négyötödében egyáltalán nincs bölcsődei ellátás, 90 ezer ember nem, vagy nem teljes munkaidőben áll munkába amiatt, hogy gyermekének nem tud bölcsődei ellátást szerezni.

A Demokratikus Koalíció a most megválasztott, ellenzéki többségű önkormányzatok egyik legfontosabb feladatának tekinti a bölcsődei férőhelyek számának igények szerinti növelését.

Arató Gergely
frakcióvezető helyettes

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum