2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: ALIG EMELKEDETT A BÖLCSŐDEI ELLÁTÁS – A DK NÖVELNI FOGJA A BÖLCSŐDEI FÉRŐHELYEK SZÁMÁT

DK: ALIG EMELKEDETT A BÖLCSŐDEI ELLÁTÁS – A DK NÖVELNI FOGJA A BÖLCSŐDEI FÉRŐHELYEK SZÁMÁT

Tudjuk, hogy a kormány családtámoqatás címén csak a jómódúakat kívánja támogatni, hiszen az így meghirdetett kedvezmények legtöbbjét teljes egészében, vagy akár csak részben csak ők képesek igénybe venni. Az alacsonyabb jövedelműek támogatási formáit a kormány tíz éve töretlen következetességgel értékteleníti el. A kevés, mindenki számára elérhető intézkedések egyikeként a kormány a bölcsődei férőhelyek számának radikális bővítését ígérte. Mit ad Isten, valahogy pont ebből az ígéretből nem lett szinte semmi! A magyar települések négyötödében egyáltalán nincs bölcsődei ellátás, 90 ezer ember nem, vagy nem teljes munkaidőben áll munkába amiatt, hogy gyermekének nem tud bölcsődei ellátást szerezni.

A Demokratikus Koalíció a most megválasztott, ellenzéki többségű önkormányzatok egyik legfontosabb feladatának tekinti a bölcsődei férőhelyek számának igények szerinti növelését.

Arató Gergely
frakcióvezető helyettes

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…