2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

DK: Áder János titkolózik – Átvizsgálják a képviselőket a Sándor-palotában

Megjelentek a Magyar Közlönyben a Sándor-palota szigorított őrzésére vonatkozó új rendeletek. Tilos lesz például fotót vagy videót készíteni az épületben, tehát a megválasztott képviselőket is átvizsgálják és elveszik tőlük a mobiltelefonokat is.
A Demokratikus Koalíció szerint elfogadhatatlan, hogy az országgyűlési képviselőket ilyen vegzálásnak vessék alá. Teljesen egyértelmű, hogy ezt a rendelkezést azért hozták, hogy akadályozzák az ellenzéki politikusok munkáját. Az európai magyarok azonban úgy gondolják, jogukban áll megmutatni és tudni, mi történik az adófizetők pénzéből fenntartott intézményekben, így – bár nem vagyunk mindennapos vendégek Áder János hivatalában – soha nem kényszeríthetik arra a DK képviselőit, hogy átadják a telefonjaikat és motozásnak vessék alá magukat. Persze kíváncsiak lennénk arra is, vajon a kormánypárti képviselők is hasonló bánásmódban részesülnek-e majd, vajon az ő telefonjukat is elveszik-e. A hazafiak megmutatják a valóságot, és nem tűrik el az egyoldalú, igazságtalan korlátozásokat!

Varju László
országgyűlési képviselő, alelnök

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum