2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Addig ne adják át a fehérvári vasútállomást, amíg nem fizették ki a vállalkozókat és a munkásokat!

DK: Addig ne adják át a fehérvári vasútállomást, amíg nem fizették ki a vállalkozókat és a munkásokat!

A Fidesz politikusai ma akarják átadni a fehérvári vasútállomást. A beruházás a mai napig kifizetetlen, az azon dolgozó alvállalkozók és munkások a mai napig nem kapták meg érte a bérüket. Az ügyben már feljelentés is történt, hiába. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt – miután minden pénzt kifizetett a helyi vállalkozókat átverő külföldi cégeknek – széttette a kezét és most is úgy tesz, mintha minden rendben lenne.
2010-ben a Fidesz kampányüzenete volt, hogy felszámolja a körbetartozásokat, Székesfehérváron sikerült ezzel teljesen szembemenni, tönkretéve a helyi vállalkozókat. Az átadás cinizmusát mutatja, hogy pontosan arra a peronra tervezték, amely után a székesfehérvári vállalkozók nem kapták meg a pénzüket.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy addig ne adják át a székesfehérvári vasútállomást, amíg nem fizették ki a fehérvári vállalkozókat! A DK szerint szégyen, hogy a vasútállomásra költött 32 milliárd forintból a mai napig sem kapták meg a pénzüket azok, akik nélkül az el sem készült volna. A DK szerint felháborító, hogy azok, akik a vasútállomáson dolgoztak, ínségben várják a karácsonyt, míg azok, akik szemet hunytak az átverésük fölött, ma az átadásnál akarnak díszelegni.

Földi Judit
a DK székesfehérvári önkormányzati képviselője
Varju László
Alelnök
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek