2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

DK: A turizmus ellopásáról egyeztettek a fideszes kevesek

Rogán Antal tartott zártkörű beszélgetést arról, hogy miért lesz „jó” a turizmus államosítása. Az idegenforgalommal foglalkozó magyar vállalkozások azonban nem is tudtak az egyeztetésről, amin Andy Vajna adómentes kaszinómonopóliummal rendelkező oligarcha, és a miniszterelnök közbeszerzésekből milliárdossá lett lánya bezzeg részt vehetett.
Ha egy „átalakításról” szóló megbeszélésre csak az érintetteket nem hívják meg, akkor az a beszélgetés egészen biztosan nem az „átalakításról”, sokkal inkább a lopásról szól. Nem volt elég a trafikok, földek, kaszinók ellopása. Nem volt elég a közbeszerzési pénzek ellopása. Nem volt elég a korrupcióellenes pénzek ellopása. A jelek szerint még a miniszterelnök lányának sem volt elég a férje közvilágítás-bizniszébe ömlött EU-s milliárdok sokasága. Újabb „saját lábra” van szüksége a fideszes családoknak, ez pedig – az italkereskedelem mellett – a turizmus lehet.

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány elárulta a magyarokat. A DK szerint a fideszes kevesek most saját magukkal egyeztettek arról, hogy ki, mekkora szeletet hasíthat majd ki a sokaktól ellopott újabb iparágból. A DK által képviselt Sokak Magyarországa az összes fideszes korrupciós ügyet ki fogja vizsgálni, hogy a sokakat kifosztó fideszes kevesek a független bíróság előtt számoljanak el tetteikkel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek