2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A Sándor Mária halálát kívánó fideszes dolgozzon egy hónapot a magyar egészségügyben!

DK: A Sándor Mária halálát kívánó fideszes dolgozzon egy hónapot a magyar egészségügyben!

Egy fideszes sajnálja, hogy nem sikerült Sándor Mária öngyilkossági kísérlete; „kár, hogy túlélte” – írta Facebookján Kakuk Zoltán salgótarjáni fideszes. A Fideszben talán ezt mondják a hónapokig műtétre váró magyarokra is.

Sándor Mária azért kísérelt meg öngyilkosságot, mert nem tudott változtatni a Fidesz által tönkretett magyar egészségügyön. Az, hogy egy fideszes képviselő az ő halálát kívánja, mindent elmond a Fidesz morális és szellemi színvonaláról. A salgótarjáni fideszes frusztrációja persze valószínűleg abból ered, hogy tudja: Sándor Máriának a bokájáig sem ér fel; rá nem büszkeséggel, hanem szégyenkezve fog emlékezni az utókor.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a Sándor Mária halálát kívánó fideszest, hogy dolgozzon önkéntesként egy hónapig a magyar egészségügyben! Kíváncsiak vagyunk, hogy túléli-e. A DK szerint a Sándor Máriák jelentik a nemzet gerincét, az Orbán utáni Magyarországnak rájuk kell épülnie.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek