2023. 12. 5. kedd

Vilma
1 EUR 379 HUF
1 GBP 442 HUF

DK: a romló miskolci közállapotokról a városvezetés nem vesz tudomást

A Demokratikus Koalíció (DK) miskolci önkormányzati képviselői szerint a borsodi megyeszékhelyen a polgármester kijelentéseivel szemben sokat romlott a városlakók egészségügyi, szociális, lakhatási és oktatási helyzete.
Tompa Sándor és Nagy-Korsa Judit DK-s önkormányzati képviselők keddi sajtótájékoztatójukon kifogásolták, hogy Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) „biodíszletté silányította” a közgyűlést, száműzte a népképviseletet, a vitát, a városvezetés feletti ellenőrzés lehetőségét.
A polgármester délután várható évértékelőjével kapcsolatban az ellenzéki képviselők biztosak abban, hogy Kriza Ákos nem beszél majd egyebek mellett arról, hogy az utóbbi években hányan mentek el kényszerűségből Miskolcról, miért adta oda a város az államnak az iskoláit és miért romlik az egészségügyi ellátás elsősorban a város nyugati felében, Diósgyőrben.
Miskolcon jobb volt élni Kriza Ákos ténykedése előtt, de „jobb lesz az élet Kriza után” – fogalmaztak.

-MTI-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma meggyújtjuk a hit gyertyáját
A karácsonyra készülődés az adventi időszakkal kezdődik, közelebbről pedig advent első vasárnapjával. Ez nincs egy meghatározott naphoz kötve, de első…
Ahol a szívbetegség kezdődik
Szívelégtelenség és szívünk megváltozott energia-anyagcseréje  A szív és érrendszeri betegségek vezető haláloknak számítanak világszerte. 1  Ált…