2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A Puskás Aréna nem más, mint egy gigantikus pénznyelő – Öt meccs után máris ki kell cserélni a stadionban a gyepet

DK: A Puskás Aréna nem más, mint egy gigantikus pénznyelő – Öt meccs után máris ki kell cserélni a stadionban a gyepet

Sajtóinformációk szerint azért nem játszhatja a Fradi a 190 milliárdból felhúzott Puskás Arénában a BL-meccseket, mert az eddig lejátszott összesen öt mérkőzés után már ki kell cserélni a gyepszőnyeget. Mint kiderült, ezt egyébként évente meg kell majd tenni, ami újabb és újabb költségekkel jár.

A Demokratikus Koalíció szerint a Puskás Aréna nem más, mint egy gigantikus pénznyelő. A kormány a dübörgő válság közepén gyepcserére szórja el a pénzt egy majd’ 200 milliárdos arénában, és eléggé sejthető, hogy ezzel megint valamelyik NER-közeli vállalkozó fog jól járni. Mi, európai magyarok felháborítónak tartjuk, hogy Orbánéknak a foci és stadionmánia még mindig fényévekkel az emberek érdeke és jóléte előtt áll, és a világ szégyene, hogy miközben az országban dühöng a munkanélküliség és családok kerülnek veszélybe, a Fidesz-kormány legnagyobb problémája, hogy szálanként csipegessék ki és ültessék vissza a füvet egy stadionban.

Ráczné Földi Judit
A DK elnökségi tagja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum