2022. 12. 8. csütörtök

Mária
1 EUR 411 HUF
1 GBP 475 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A pánikkormány hosszabbítsa meg és terjessze ki a bértámogatások körét a korlátozások idejére, mert üres szavak helyett valódi segítség jár a magyaroknak!

DK: A pánikkormány hosszabbítsa meg és terjessze ki a bértámogatások körét a korlátozások idejére, mert üres szavak helyett valódi segítség jár a magyaroknak!

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön jelentette be: a kormány úgy döntött, márciusig egész biztosan érvényben lesznek még a koronavírus-járvány miatti korlátozások.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormányt, hosszabbítsák meg és szélesítsék ki a bértámogatások körét a korlátozások fennállásának idejére. Nem feszíthetik tovább a húrt, nem élhetnek vissza a vendéglátósok, vállalkozók türelmével. Sokan már tavaly év végére kilátástalan helyzetbe kerültek, ha a kormány nem ad nekik kielégítő, valódi segítséget, emberek, családok, vállalkozások, munkaadók és munkavállalók kerülnek utcára. Mi, európai magyarok oligarchamentőcsomagok, ellopott közpénzek és üres ígéretek helyett valódi intézkedéseket és válságkezelést követelünk!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Annak a diáknak, akinek a diákigazolványa október végén lejárt és nem tanul tovább, illetve nem helyezkedett el, és orvosi ellátásra más jogcímen sem …

További cikkek

A multik globális termelési láncainak aljára száműzött magyar munkavállalók OECD statisztikák szerint 30%-kal többet dolgoznak, mint egy átlagos német…