2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A pánikkormány hosszabbítsa meg és terjessze ki a bértámogatások körét a korlátozások idejére, mert üres szavak helyett valódi segítség jár a magyaroknak!

DK: A pánikkormány hosszabbítsa meg és terjessze ki a bértámogatások körét a korlátozások idejére, mert üres szavak helyett valódi segítség jár a magyaroknak!

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön jelentette be: a kormány úgy döntött, márciusig egész biztosan érvényben lesznek még a koronavírus-járvány miatti korlátozások.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormányt, hosszabbítsák meg és szélesítsék ki a bértámogatások körét a korlátozások fennállásának idejére. Nem feszíthetik tovább a húrt, nem élhetnek vissza a vendéglátósok, vállalkozók türelmével. Sokan már tavaly év végére kilátástalan helyzetbe kerültek, ha a kormány nem ad nekik kielégítő, valódi segítséget, emberek, családok, vállalkozások, munkaadók és munkavállalók kerülnek utcára. Mi, európai magyarok oligarchamentőcsomagok, ellopott közpénzek és üres ígéretek helyett valódi intézkedéseket és válságkezelést követelünk!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…