2022. 01. 16. vasárnap

Gusztáv
1 EUR 356 HUF
1 GBP 426 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A pánikkormány és kiszolgálói újra és újra elismerik: Magyarországon nem lesz szabad vakcinaválasztás

DK: A pánikkormány és kiszolgálói újra és újra elismerik: Magyarországon nem lesz szabad vakcinaválasztás

Müller Cecília országos tisztifőorvos hétvégén a közmédiának nyilatkozva elmondta: kizárólag orvosi javaslatra, kivételesen fordulhat elő az, hogy előnyben részesítenek egy-egy betegnél egy bizonyos fajta koronavírus elleni vakcinát egy másik gyártmányhoz képest.

A Demokratikus Koalíció szerint a pánikkormány és annak kiszolgálói újra és újra elismerik, hogy Magyarországon nem lehet szabadon vakcinát választani. Ez pedig roppant aggasztó, hiszen az elmúlt hetekben világosan láthattuk, hogy a kormány az oltásból is politikai kérdést csinál. Nem az orvosokra, a kutatókra és a szakértőkre hallgatnak, amikor erővel nyomják az Európai Gyógyszerügynökség által nem jóváhagyott kínai vakcinát, hanem szigorúan politikai szempontok alapján döntenek. Mi, európai magyarok viszont oltáspárti közösségként elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a kormány mutyimániája miatt rendüljön meg az emberek bizalma az oltásokban, mert ez most a legfontosabb kérdés az egész világon.

Varga Zoltán
A DK országgyűlési képviselője, frakciószóvivője, a Népjóléti Bizottság tagja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Életmentés összefogással
Időben érkezett a segítség ahhoz a sajószentpéteri férfihoz, aki Miskolcon a Szinva patakba zuhant. A bajbajutottat az utolsó pillanatban mentették me…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum