2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

DK: A második Gyarmati-pofonba futott bele a Fidesz

A Buda-Cash csődjével indult brókerbotrányban a kormánypárt mindent megtett, hogy a felelősök előállítása és a kisbetétesek kártalanítása helyett az ellenzéki pártokra kenje a felelősséget. Ebben már elsőre sem volt akadály, hogy egy Gyarmati Jánost összekeverjenek egy másik Gyarmati Jánossal, a brókerbotrány fideszes mivolta miatt kétségbeesett kormánypárt azonban hirtelen felindulásból hamar beleszaladt a második Gyarmati-pofonba.
A pestisracok.hu-nak és a rágalmakat átvevő közszolgálati híradónak már az sem számított, hogy a Buda-Cash-vezető Gyarmati János azért sem lehetett azonos egy korábban általam vezetett cég felügyelőbizottsági tagjával, mert őt Gyarmati Zoltán Zsoltnak hívják. Ezek után az sem tűnne meglepőnek, ha pusztán egyező kezdőbetűk miatt vádolná az ellenzéki pártokat az a Fidesz, amelynek pártelnöke névre szóló VIP helyet tartott fenn a felcsúti stadionban annak a Tarsoly Csabának, akinek a cége 150 milliárd forintot tüntetett el a brókerbotrányban olyan kötvénykibocsátással, amit részben a most magasan kitüntetett Szász Károly, részben pedig az alapos vizsgálatot ígérő Windisch László engedélyezett.

A Demokratikus Koalíció helyesbítést kér a fent nevezett médiumoktól, valamint feljelentést tesz az alaptalan rágalmazás miatt. A DK ismét felszólítja a kormányt, hogy bűnbakok helyett felelősöket keressen még akkor is, ha azok a kormánypárt közeléből kerülnek elő.

Nagy-Huszein Tibor
alelnök DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…