2023. 12. 11. hétfő

Árpád, Árpádina
1 EUR 382 HUF
1 GBP 446 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A legfőbb ügyészhez fordultunk, hogy megtudjuk: hogyan kaphatta az aberrált és pedofil Kaleta a lehető legenyhébb büntetést a „családbarátnak” hazudott Orbánisztánban?

DK: A legfőbb ügyészhez fordultunk, hogy megtudjuk: hogyan kaphatta az aberrált és pedofil Kaleta a lehető legenyhébb büntetést a „családbarátnak” hazudott Orbánisztánban?

Rengeteg homályos pontja van a Kaleta-ügyként hírhedtté vált, idén februárban kipattanó, de – mint kiderült – már tavaly október óta húzódó pedofilbotránynak. Már eleve az arcpirító, hogy a magát mélyen nemzetinek és kereszténynek hazudó Orbán-kormány a Családok évében a legnagyobb titokban csempészte haza a laptopján 19 ezer, gyerekekről készült pornográf fotóval és videóval lebukó volt nagykövetét. Mi lehetett az oka ennek a fene nagy titokzatoskodásnak, és a közvélemény távol tartásának? Vajon az ügyészség azért igyekezett eltussolni a magát hívő katolikusnak beállító aberrált szörnyeteg ügyét, mert őt Szijjártó Péter javaslatára személyesen Áder János nevezte ki? Vajon ezért nem intézkedtek ellene a titkosszolgálatok sem, amikor lehetett volna? Vajon ezért kérte az ügyészség szinte a legenyhébb büntetést a pedofil Kaletára, és amikor még ennél is enyhébb ítélet született, ezért felejtett el fellebbezni?

A hétvégén írásbeli kérdéssel fordultam a legfőbb ügyészhez, hogy megtudjam: kik és milyen mértékben felelősek azért, hogy Magyarországon egy pedofil felfüggesztett börtönnel és minimális pénzbüntetéssel megúszhatja tettét az állítólag családbarát Orbán-rezsim dicstelen regnálásának tizedik évében, és az ügyészség miért akarja ilyen nyíltan eltussolni az aberrált Kaleta ügyét?

Dr. Vadai Ágnes

a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek