2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A kormány számoljon el a határkerítés eddigi költségeivel, mielőtt drónokról álmodik!

DK: A kormány számoljon el a határkerítés eddigi költségeivel, mielőtt drónokról álmodik!

Egy, a kormany.hu-n elérhető dokumentum szerint a kormány azt tervezi, hogy autonóm robotokat és drónokat is bevetne a határőrizetben. Azon túl, hogy ez a kormány 9 év alatt nem volt képes még egy budapesti e-jegyrendszer beüzemelésére sem, és a tőlük legmagasabb elvárható szint a drónfejlesztésre valószínűleg egy távirányítós autóra szerelt webkamera lehet, ideje lenne elszámolni az eddigi költségekkel.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormányt, hogy a drónokról szőtt álmok előtt számoljon el a határkerítés eddigi költségeivel! Mi került eddig 270 milliárd forintba? Hogyan sikerült méterenként másfél millió forintot költeni egy közönséges drótkerítésre? Miért került a menekültek “megállítása” fejenként 22 millió forintba? Hányan lettek közpénzmilliárdosok a szándékosan félelemben tartott magyarok megvédésére hivatkozva? A DK szerint nem szabad összekeverni az ország biztonságának ügyét a lopással, nem lehet az előbbire hivatkozva éveken át az utóbbit művelni!

 

Gréczy Zsolt
Frakciószóvivő
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum