2021. 12. 9. csütörtök

Natália
1 EUR 368 HUF
1 GBP 430 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A kormány egyeztessen a szakszervezetekkel, a diákokkal és a pedagógusokkal az érettségi ügyében!

DK: A kormány egyeztessen a szakszervezetekkel, a diákokkal és a pedagógusokkal az érettségi ügyében!

DK: A kormány egyeztessen a szakszervezetekkel, a diákokkal és a pedagógusokkal az érettségi ügyében! – Reagálás Maruzsa Zoltán sajtótájékoztatójára Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettesének nyilatkozata, melyben Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár mai sajtótájékoztatójára reagált:

Arató Gergely: A kormány továbbra is adós maradt azzal, hogy megmondja, mi lesz az érettségizőkkel, mikor kezdődhetnek az érettségi vizsgák. Ma sem adtak választ arra sem, hogy mikor vizsgázhatnak majd azok a tanulók, akiknek a felvételijéhez nincs szüksége az érettségi vizsgára, és akiknek később sokkal nehezebb lesz letenni a vizsgáikat, mint most lenne. A kormány az érettségi kérdésében továbbra is tanácstalan és bizonytalan, még mindig nem találta meg a megfelelő megoldásokat.

Azt követeljük a kormánytól az érettségizők érdekében, hogy egyeztessenek a szakszervezetekkel, a pedagógusok, a szülők, a diákok képviselőivel, és egyezzenek meg egy mindenki számára megfelelő megoldásban, majd azt minél előbb hirdessék ki, hogy az iskolák és a diákok időben fel tudjanak rá készülni!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum