2024. 07. 12. péntek

Dalma, Izabella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A kormány egyeztessen a szakszervezetekkel, a diákokkal és a pedagógusokkal az érettségi ügyében!

DK: A kormány egyeztessen a szakszervezetekkel, a diákokkal és a pedagógusokkal az érettségi ügyében!

DK: A kormány egyeztessen a szakszervezetekkel, a diákokkal és a pedagógusokkal az érettségi ügyében! – Reagálás Maruzsa Zoltán sajtótájékoztatójára Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettesének nyilatkozata, melyben Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár mai sajtótájékoztatójára reagált:

Arató Gergely: A kormány továbbra is adós maradt azzal, hogy megmondja, mi lesz az érettségizőkkel, mikor kezdődhetnek az érettségi vizsgák. Ma sem adtak választ arra sem, hogy mikor vizsgázhatnak majd azok a tanulók, akiknek a felvételijéhez nincs szüksége az érettségi vizsgára, és akiknek később sokkal nehezebb lesz letenni a vizsgáikat, mint most lenne. A kormány az érettségi kérdésében továbbra is tanácstalan és bizonytalan, még mindig nem találta meg a megfelelő megoldásokat.

Azt követeljük a kormánytól az érettségizők érdekében, hogy egyeztessenek a szakszervezetekkel, a pedagógusok, a szülők, a diákok képviselőivel, és egyezzenek meg egy mindenki számára megfelelő megoldásban, majd azt minél előbb hirdessék ki, hogy az iskolák és a diákok időben fel tudjanak rá készülni!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…