2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A kormány által beígért béremelés csak jól hangzó mézesmadzag – Valódi megoldást követelünk az egészségügyi dolgozóknak!

DK: A kormány által beígért béremelés csak jól hangzó mézesmadzag – Valódi megoldást követelünk az egészségügyi dolgozóknak!

Jól hangzó ígéretet tett Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára az egészségügyi szakdolgozók béremelésével kapcsolatban. Ez azonban nem más, mint üres ígérgetés és a szokásos kormányzati mézesmadzag húzgálása.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy hangzatos látszatintézkedések helyett végre valódi megoldásokat nyújtsanak az egészségügyben dolgozóknak! A kormány nagy csinnadrattával bejelentett intézkedéseivel szemben a valóság az, hogy az egészségügyben dolgozók iszonyatos mennyiségű túlórát vállalnak, embertelen munkát végeznek el, és jelentős részüknek a bére még így sem éri el a bérminimumot. A munkaerőhiány egyre aggasztóbb, a betegek, a kórházak és az ápolók, asszisztensek, és más egészségügyi dolgozók léte hajszálon függ. Hiába gondolja a kormány, hogy az a nagyobb hazafi, aki hangzatosabb ígéretekkel tud kecsegtetni. Az európai magyarok valódi figyelmet és megoldásokat követelnek a magyar egészségügynek és az ott dolgozóknak, akik a lelküket kiteszik minden nap egy omladozó, vállalhatatlan rendszerben.

Dr. László Imre
országgyűlési képviselő, egészségügyi szakpolitikus, volt kórházigazgató
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum