2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

DK: A KDNP szálljon ki a paplan alól, és kérjen bocsánatot!

A tegnapi napon a KDNP ifjúsági szervezete a szingliadóról tervezett vitaestet, végül lemondta programját. A több százezer magyar nő megadóztatása nem állna távol a KDNP-től, hiszen már tíz éve, Mikola István is „szinglihordákról” beszélt. Meg iskolai körmösről és arról, hogy a hatalomnak korlátoznia kell az egyén szabadságát.
A vasárnapi boltbezárás megvalósulása jelzi, hogy a hatalomba bekéredzkedett fantompárt valós veszélyt jelent az állampolgárok életére. A KDNP őskövületeinek primitív gondolkodása máig sem tudta feldolgozni, hogy nem csak a hatalomnak, egyáltalán a politikának sincs helye a hálószobákban. A magyarok felnőtt emberek, akik el tudják dönteni, hogy szüljenek-e gyereket vagy vasárnap vegyenek-e kenyeret a boltban.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy Semjén Zsolt és pártja szálljanak ki a paplan alól, és kérjenek bocsánatot! A DK szerint megvannak a megfelelő eszközök a gyermekvállalás elősegítésére, de ezek között nem szerepel a magánéletünkbe való erőszakos beavatkozás. A DK szerint fokozatosan emelni kell a béreket, csökkenteni kell a munkát terhelő adókat, továbbá segíteni kell a részmunkaidős állások létrejöttét is, hogy minél több anyuka tudjon visszatérni a munkaerőpiacra.

A DK szerint véget kell vetni annak, hogy a hatalomban lévő kevesek meg akarják mondani a sokaknak, hogy hogyan kell élni. A DK a Sokak Magyarországát építené fel az Orbán-kormány bukása után.

Varju László
Alelnök, DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…