2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

DK: A Jobbik hallgat az MNB-s felügyelőbizottság pénzszórásáról

Miközben a magyar gazdaság a legrosszabbul teljesít egész Európában, a Magyar Nemzeti Banknál nem csak az alapítványok működnek bűnös módon, de az egész jegybankot elvben felügyelő bizottság is szórja a pénzünket.
Papcsák Ferenc felügyelő bizottsági elnök fizetését 3 millió forintra emelték,a KDNP-s és a fideszes tagok is hatalmas összegeket keresnek, sőt most már havi több százezer forintért luxusautót is bérelnek nekik.Korábban a Nemzeti Bank Felügyelő Bizottságának tagjai nem kaptak szolgálati kocsit, az új testület döntött így, hogy a mi pénzünkből ez is jár nekik.

Nehezen elképzelhető, hogy a testület jobbikos tagja ne tudna ezekről az esztelen tékozlásokról, de a Jobbik mélyen hallgat. A DK szerint erős a gyanú, hogy a két párt közös mutyija a jegybankban tapasztalható pénzszórás. Összenőtt már, ami összetartozik. A DK vissza fogja venni ezeket a magas fizetéseket és helyreállítja a korábbi rendet, hogy a felügyelő bizottsági tagok a saját autóikat használják.

Varju László
alelnök
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum